lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kasvisburgeri pikana

Ollut "hiukka" kiireinen viikko ja toissapäivänä ruokakaupan läpi juostessa oli taas pakko keksiä jotain nopeaa ruokaa. Kamala nälkä ja silloin tekee mieli kaikkea tosi terveellistä ja ravitsevaa, kuten pizzaa, karkkia, jäätelöä tai lähimmästä hesestä ihan mitä vaan. No aikaa ei heseen ollut ja kotona olevalle miehellekin piti jotain sapuskaa järjestää, joten napattiin valmisburgerit hyllystä ja ranuja sen kanssa. 

Ihanaa kun nää kuvat tulee miten sattuu eikä näitä pääse kääntämään. Ei tää kansiossa ollut näinpäin :D

 Jääkaapista löytyi Sol, joka oli kyllä juuri sitä mitä tarvitsin sillä hetkellä.. Vuohenjuustobrietä, rucolaa, tomaattia, basilikaa ja juustoa myös. Kyllä näistä hyvä tulee! Pihvit poltin pannulla ja kannet mahtuivat paahtimeen.

Maalaisranujen lisäksi löysin pakasteesta jotain porkkana+palsternakkaranskalaisia! Ajattelin että olisivat kivaa vaihtelua mutta ilmeisesti ranskalaiset ranskalaisina ja porkkanat porkkanoina. Poika nimittäin kysyi aika pian, että onko pakko syödä enempää kun söi jo kolme. Tjaahas :D No yleensä porkkana maistuu, joten ehkä ei oo välttämätöntä syödä niitä ranskalaisten seassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti