keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kasvistortillat

Tämän päivän menuun tuli paputortillat. Oivallinen jämäsapuska, sinne lättyjen sisään kun voi pistää mitä tahansa. No jämiähän meiltä löytyy aina, joten tän tyyppistä safkaa johon kelpaa ylijäämät kannattaa tehdä kerran viikkoon.


Jääkaapista löytyi semisti kuivahtanut limenpuolikas ja tajusin että meillä on muutakin joista saisi guacamole(hko)a. Avokado kulhoon, limen puristin perään ja päälle chiliä,valkosipulia ja punasipulia maun mukaan. Haarukalla vähän sekoittelin ja se oli sillä valmis.


Pakkasesta pannulle linssi-papusekoitus, loput yllänäkyvistä punasipulista ja valkosipulista ja mausteita. Lisäsin vielä tomaattipyrettä ja oatlyn kaurakermaa puoli purkkia.


Lähikuvaa täytteistä. Lisäksi jääkaapista löytyi puolikas salaattikerä pilkottuna  ja pakkasesta sulatin maissia.


Uuniperunoilta ylijäänyttä tuorejuustotahnaa ja oatlyn kaurafraichea soosseiksi ja päälle ripoteltavaksi raastoin vielä juustoa sekä paloittelin vuohenjuustobrietä. Lätyt folioon ja lämmitin ne ensimmäistä kertaa uunissa kun se oli muusta syystä päällä sopivasti. Toimi ihan ok muttei tullut mitenkään erikoisia, pelkästään noita varten ei kannata uunia lämmittää..

Hyvin maistui taas, kuten ruoka mulle aina! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti