tiistai 28. elokuuta 2012

CakePops vol 2

Noniin. Lapset on ulkona isänsä kanssa, joten mulla on periaatteessa nyt mahdollisuus saada postattua jotain.

Oltiin siis puhuttu ystäväiseni kanssa,että osallistutaan ravintolapäivään cakepopseilla. Oltiin ennen H-hetkeä kokeiltu kerran aikaisemmin näiden tekoa yhdessä, joten tiedettiin että koristelu tulee viemään aikaa. Paljon. 

Kakkupohjat tein hyvissä ajoin pakkaseen valmiiksi. Kirjoitin kaikki määrät tarkkaan ylös mutta sitä lappua en luonnollisesti löydä nyt mistään, joten heitän lonkalta jotain noin-lukuja. Kakkupohjia oli yksi tavallinen ja yksi suklaakakkupohja. Suklaapohjasta tuli muuten yllätysyllätys paljon paremmat popsit!
Yhdestä pohjasta tulee tuorejuustoineen+tomusokereineen 30-35kpl popseja, jotka painavat 30g.
Tässä vaiheessa pöytää vielä erotti tarvikkeiden alta

Mulla oli siis digivaaka tuon lautasen alla, siihen tein 30g kasoja useamman kerrallaan ja sitten pyörittelin ne toiselle lautaselle valmiiksi. Kun lautanen oli täynnä niin se siirtyi jääkaappiin jähmettymään. Tosiaan tunnista pariin timmaa (miten nyt kärsivällisyyttä riittää) jääkaapissa ja sen jälkeen tikutus. Taas odottelua ja sen jälkeen päästiinkin hommiin!

Meillä oli punaisia ja oransseja CandyMeltsejä, tummaa suklaata ja valkosuklaata. Suklaat laakeisiin kulhoihin (kuvasta takaa näkeekin mitä millaiset meillä oli) ja sulatukseen. Kuten ehkä huomaakin niin meillä ei ollut mitään tiettyä suunnitelmaa siitä millaisia popseja tehdään. Kokeiltiin vähän kaikkea ^_^  Ehdottomasti suosittelen hankkimaan STYROX-LEVYN kuivumista varten. On muuten ehdottomasti kätevin mitä itse olen kokeillut. Hyvin pysyvät, vaikka tuokin levy on vaan pari senttiä paksu. 


Einareiden silmät on tehty sokerimassasta.

 nuo possut on mainioita :D


Siniset elmot on kastettu ensin suklaaseen ja sen jälkeen kieritelty värjätyissä kookoshiutaleissa, silmät sokerimassaa. 

 
 Leppäkerttu basilikapuskassa

 
 Käärittiin popsit sellofaaniin ja pistettiin lahjanarulla kiinni. Ei muuten kannata tehdä tuplasolmua, jos haluaa että syöjä saa sen auki ilman saksia x)

Popsit kuljetettiin kylmälaukuissa mutta väite kuuluu,että ne säilyvät päivän-pari ihan huoneenlämmössäkin.

Lopputuloksena noin 8h ahertamisen jälkeen tämännäköisen pöydän lisäksi 
saatiin 70kpl ihan mahtavia popseja! :D

Sen jälkeen alettiin miettimään mainostusta. Kellohan oli jo siis lähempänä puolta yötä ja seuraavana aamuna oli myyntipäivä, joten asiaa olisi aikasemminkin voinut miettiä.. Lopulta päädyttiin armaan mieheni mahtavaan ehdotukseen ja meistä tuli
CakePoppers!

Kuvassa hinnastomme vielä liima märkänä ja ylihinnoiteltu CakePops-teline 19,90€. 
Ps. päällystä styroxlevy foliolla tai vaikkapa lahjapaperilla ja saat paremman.


Ja tältä meidän piste ruttopuistossa sitten näytti! Vähän ripsotteli vettä mutta mentiin ison puun alle ja säästyttiin lähes kuivina. Popsien lisäksi meillä oli myynnissä kahvia ja ystäväni itsetekemää mehua puna- ja mustaviinimarjoista. 

Ajattelin aluksi että ollaan ainakin ajoissa, kun aloitettiin siinä puoli yhden maissa. Pyh, siellä oli jo vaikka kuinka paljon jengiä! Sateenvarjojen kanssa! Mahtavaa ihmiset,ettei pikkusade pelota jättämään noin hienoa päivää väliin :)

Eikä muuten ehditty edes pistämään pistettämme kasaan kun ihmiset alkoivat jo jonottamaan popseja. Noin TUNTIA  (wtf?!) myöhemmin jouduttiin jo myymään eioota! Uskomatonta :D
Siis kyllähän mä ajattelin että pienellä kapasiteetilla mennään mutta että NOIN pienellä!

Myynnin jälkeen vietiin tavarat autoon ja lähdettiin tarkistamaan mitä muilla on tarjolla ^_^  Päädyttiin johonkin Länsi-Saharalaista ruokaa tarjoavaan mestaan, oli todella hyvää ruokaa <3

Kuva jopoineen lavastettu

Oli kyllä todella hauskaa sekä tehdessä että myytäessä, marraskuussa sitten uusiksi ^_^

Tää kuva on mun tietokoneen taustakuvanakin. Ei vaan lakkaa naurattamasta mua :DD
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti