keskiviikko 29. elokuuta 2012

Suklaatransfer

Tilasin suklaasiirtokuvia jo toukokuussa ja vihdoin tuli inspiraatio kokeilla!
Periaate on simppeli; 
Läpinäkyvällä kalvolla tai muotissa on kuvio, jonka päälle levitetään sulaa suklaata. 
Kun suklaa on jähmettynyt, on kuvio tarttunut siihen.
 Transfereita on lukemattomia erilaisia ja varmasti jokaisen makuun löytyy joku. Näitä saa tilattua leivontaliikkeistä, lisätietoja ja esimerkkejä mm. Ullanunelma ja Bake&Party.
Itse käytin tässä fazerin leivontasuklaata.


Suklaa kannattaa temperoida kestävämmän ja paremman lopputuloksen saamiseksi!
Onnistuu se silti ilmankin :)

Eli suklaa sulatetaan ja levitetään arkin päälle.


Sen jälkeen arkki pistetään jääkaappiin/pakastimeen kunnes suklaa on kovettunut.


Suklaasta leikataan halutunmuotoisia paloja..


ja TADAA, kuvio on siinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti